Φανοποιΐα & βαφή

  • Διόρθωση ζημιών στο αμάξωμα, όπως βαθουλώματα και γρατσουνιές.
  • Βαφή του οχήματος για αποκατάσταση της αρχικής εμφάνισης.
  • Γυάλισμα και προστασία της βαφής.
  • Επαναφορά και γυάλισμα πλαστικών κρυστάλλων προβολέων.

Οφέλη:

Αποκατάσταση της αισθητικής εμφάνισης του οχήματος και προστασία του αμαξώματος από τη διάβρωση.

Αποφύγετε δαπανηρές επισκευές με προληπτική συντήρηση

Εάν ο κινητήρας σας δεν λειτουργεί σωστά, οι πιθανότητες είναι ότι πρόκειται για μια δαπανηρή επισκευή. Μια αντικατάσταση κινητήρα μπορεί να σας αφήσει χιλιάδες πίσω.

Με την προληπτική συντήρηση μπορείτε να διατηρήσετε τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας να λειτουργεί ομαλά. Ο κινητήρας σας είναι ένα πολύπλοκο σύστημα ηλεκτρικών συστημάτων, περίπλοκων μηχανικών συστημάτων και όλα λειτουργούν σε υψηλές θερμοκρασίες για να σας κρατούν στο δρόμο.

Γιατί να μας επιλέξετε

Το σημερινό όχημα είναι πολύ υψηλής τεχνολογίας. Οι επισκευές είναι δύσκολο να ολοκληρωθούν για τους περισσότερους ανθρώπους, και ειλικρινά, ακόμη και η κατανόηση της εργασίας που ολοκληρώθηκε χρειάζεται πολύ. Αυτός είναι ο λόγος που προσφέρουμε ψηφιακή αναφορά.
Τακτική Συντήρηση
Πρόγραμμα προληπτικών εργασιών
40 / τη ώρα
Η τιμολόγηση δεν περιλαμβάνει νέα εξαρτήματα
Υπηρεσίες που περιλαμβάνονται:
  • Αντικατάσταση μπουζί
  • Επιθεώρηση σύρματος μπουζί
  • Επιθεωρήσεις όλων των εξαρτημάτων του κινητήρα
  • Αντικατάσταση φίλτρου αέρα και καυσίμου

Βασικά πλεονεκτήματα της υπηρεσίας

Η μεταφορά του αυτοκινήτου σας για τακτικό σέρβις σάς βοηθά να διασφαλίσετε ότι όλα λειτουργούν σωστά και επίσης να αποφύγετε τέτοια προβλήματα πριν προκύψουν.

Αύξηση της Ασφάλειας

Αφιερωμένο στην αυτόματη επισκευή που έγινε σωστά την πρώτη φορά

Εξοικονόμηση χρόνου

Αφιερωμένο στην αυτόματη επισκευή που έγινε σωστά την πρώτη φορά

Συχνές Ερωτήσεις

Συνιστάται να υποβάλλετε το αυτοκίνητό σας σε διαγνωστικά κινητήρα αν παρατηρείτε ανεπιθύμητες ενδείξεις όπως ανορθόδοξες εκπομπές ρύπων ή ανωμαλίες στην απόδοση του κινητήρα.

Τα διαγνωστικά κινητήρα βοηθούν στην έγκαιρη ανίχνευση προβλημάτων όπως ανωμαλίες στα ηλεκτρονικά συστήματα ή μηχανικές δυσλειτουργίες, εξασφαλίζοντας την αξιόπιστη λειτουργία του κινητήρα.

Οι τιμές για τη διαγνωστική εξέταση κινητήρα εξαρτώνται από τον τύπο του αυτοκινήτου και τον περιορισμό των προβλημάτων που αναζητούνται. Παρέχουμε λεπτομερείς εκτιμήσεις κόστους πριν από την έναρξη της διαδικασίας.

Η διάρκεια της διαγνωστικής εξέτασης κινητήρα εξαρτάται από τη φύση του προβλήματος και τον αντίκτυπο στην απόδοση του αυτοκινήτου, συνήθως κυμαίνεται από λίγες ώρες έως μία ημέρα.

Η τακτική διαγνωστική εξέταση κινητήρα βοηθάει στην πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων και στη διασφάλιση της ασφαλούς και αποτελεσματικής λειτουργίας του αυτοκινήτου σας.